Ochrana osobních údajů



Společnost DEVĚTSIL JST s.r.o., Purkyňova 3032/15, 301 00 Plzeň, IČ: 25216791, DIČ: CZ25216791 je Zpracovatelem a Správcem osobních údajů dle Nařízení evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.

Odesláním formuláře uděluji souhlas ke zpracování svých osobních údajů ke všem dále uvedeným účelům, kdy tento souhlas je podmínkou zasílání akčních nabídek Správce, vytvoření obchodní nabídky Správce a zaslání odpovědi Správce na vznesený dotaz, tj. poskytnutí údajů je smluvním požadavkem Správce. Udělení souhlasu je možno následně odmítnout.

Účely zpracování osobních údajů, pro které je právním základem tento souhlas:

  • Zasílání akčních nabídek (v případě odeslání formuláře „Chci odebírat akční nabídku“)
  • Vytvoření obchodní nabídky (v případě odeslání formuláře „Máte dotaz“)
  • Odpověď na vznesený dotaz (v případě odeslání formuláře „Máte dotaz“)

Osobní údaje, s jejichž zpracováním uděluje subjekt údajů souhlas:

  • Jméno a příjmení
  • E-mail
  • Telefon

Doba, po kterou jsou osobní údaje zpracovávány:

  • Zasílání akčních nabídek:
    • Vaše osobní údaje budou pro výše uvedený účel zpracovávány do doby odvolání uděleného souhlasu. Souhlas můžete kdykoliv odvolat, a to zasláním e-mailu z e-mailové adresy, pro kterou jste souhlas udělili na adresu devetsil@devetsil.cz nebo kliknutím na odkaz v newsletteru pro odhlášení z odběru.
  • Vytvoření obchodní nabídky, Odpověď na vznesený dotaz
    • Vaše osobní údaje budou pro výše uvedený účel zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy, nejdéle však jeden rok od vyplnění a odeslání formuláře, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Máte právo:

  • Kdykoliv poskytnutý souhlas odvolat. Tím není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů před jeho odvoláním.
  • Na přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz anebo omezení zpracování.
  • Na přenesení osobních údajů, vznést kdykoli námitku týkající se konkrétní situace zpracování osobních údajů.
  • Podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Klientská karta

Nechte si v naší lékárně vystavit klientskou kartu a čerpejte finanční bonusy, které pro Vás máme připravené...

 

slevu získáte i z produktů, které jsou již v našich lékárnách v současné době ve slevě

sbírejte body, které Vám následně převedeme na finanční slevy